Tapahtumat

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla elainpalvelufeeniks@gmail.com
tai sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella, kiitos!

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:
https://elainpalvelufeeniks.fi/2018/12/05/kurssiehdot/

Haluatko uutiskirjeellä uusimmat tiedot tulevista kursseista ja tapahtumista?

Tapahtumia ja teemoja 2019-2020

!! SYYSLOMAVIIKOLLA KE-PE 16.-18.10. TEEMATUNTEJA PÄIVISIN klo 10-13 | 22 EUROA/KERTA !!

KE – TO – PE (16.-18.10.) teematunnit:
Klo 10 Arkitottelevaisuus / TOKO – 22e/kerta
Klo 11 Nosework / Etsintä – 22e/kerta
Klo 12 Puuha / Aktivointi / Jumppa – 22e/kerta

Nosework-etsintöjä
lauantaina 5.10. välillä 14-16
– lauantaina 2.11. välillä 15-17

Etsinnöissä pidetään hauskaa Nosework-haasteiden parissa. Etsinnöissä on 4 etsintäaluetta lajin tyyliin: laatikkoetsintä, ulkoetsintä, sisäetsintä ja ajoneuvoetsintä. Harjoituksia muokataan koirakon tason ja tarpeen mukaan! Koiran tulee tunnistaa vähintään eucalyptus-haju, ei muita tasovaatimuksia.

Harjoitusaikaa n. 25 minuuttia/4 aluetta per koirakko. Etsintöihin saa suuntaa antavan aikataulun ja oman vuoron lisäksi voi seurata muiden suorituksia ilman koiraa.
Paikka: Feeniksin koulutustila ja sen ympäristö: Santaradantie 7 C 80, Vantaa
Hinta: 6e/etsintäalue, aluehinta sisältää yhden uusinnan tai toisen hajun samalla alueella.

Jäljestystä lauantaina 5.10. klo 11-14
PK-jälki | Metsäjälki | Peltojälki | ID-jälki | Taajamajälki

Jäljestyksen teemapäivässä harjoitellaan henkilön jäljitystä maastossa ja/tai taajamassa osallistujan kiinnostuksen mukaan. Päivässä harjoitellaan ja vahvistetaan esineilmaisua sekä jäljestämistä valitun tai valittujen teemojen sekä koirakon tason mukaisesti. Päivään ovat tervetulleita kaikentasoiset jäljestyksestä kiinnostuneet, aloittelijat ja jäljestystä jo hieman enemmän tehneet koirakot.

Päivään otetaan enintään 3 koirakkoa harjoittelemaan. Kullakin koirakolla on 2 harjoituskertaa päivän aikana!
Paikka: Tikkurilan lähiseutu, Hakkila, Vantaa (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille)
Hinta: 30 euroa/koirakko

Mölli-BH sunnuntaina 6.10. klo 14-17
Kokeenomainen BH-treeni |
Vantaa | Heureka

Kesäkauden loppuun tasontarkitus tai virittelevä treeni ensi vuoden tuleviin kokeisiin! Mölli-BH on kokeenomainen treeni, jossa käydään läpi Käyttäytymiskokeen osuudet. Tottelevaisuusosuus Heurekan parkkialueen ympäristössä nurmikentillä ja kaupunkiosuus Tikkurilan seudulla. Harjoitus ja palkitseminen koiran koulutustason mukaan! Kokonaisuudesta saa kouluttajan palautteen ja vinkit. Loistava tilaisuus testata kokeenomaisessa treenissä koulutustaso käyttäytymiskokeeseen tähtääville koirakoille!

Kokeenomaiseen treeniin otetaan enintään 6 koirakkoa.
Hinta: 30 euroa/koirakko.
Paikka: Tottelevaisuus Heurekan parkkialueen ympäristössä ja kaupunkiosuus Tikkurilan lähiseudulla (tarkemmat paikat ilmoitetaan osallistujille).

Osteopatiaa koirille lauantaina 12.10. välillä 10-16

Osteopaatti Heini Repometsän vastaanotto koirille Feeniksin koulutustilassa lauantaina 12.10. klo 10-16!

Heini Repometsä on koulutettu osteopaatti, joka hoitaa koiria ja ihmisiä. Hoitokerralla mm. avataan koiran lihasjumeja, hoidetaan kipua tai ennaltaehkäistään ongelmia. Osteopaatin tavoite on auttaa kehoa ylläpitämään tasapainotilaa, jossa sen omat paranemismekanismit voivat toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidossa käytettävät tekniikat ovat hellävaraisia ja hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Hoitokerrat pidetään Feeniksin tiloissa, osoitteessa Santaradantie 7 C 80, Vantaa. Yhden hoitokerran kesto koiralle on n. 50 minuuttia. Hoitokerran hinta on 65 euroa.

Tutustu aiheeseen lisää:
www.repometsa.fi/koirille

Koiran kotihieronta ja venyttely lauantaina 9.11. klo 10-14

Koiran kotihierontapäivässä keskitytään koiran hyvinvointiin ja oman koiran hierontaan Noora Jalkasen johdolla. Noora Jalkanen on näyttöjä vaille valmis koulutettu koirahieroja ja Nooran yritys Hellikki tarjoaa hyvinvointipalveluja omistajille ja koirille. Hierontapäivässä käydään n. tunti keskustellen aihetta läpi, jonka jälkeen harjoitellaan koirien hierontaa, käsittelyä ja otteita sekä koiran venyttelyä omalla koiralla.

Hierontaan ja venyttelyyn voi osallistua koira, jolla on jo jotain valmiuksia toimia pienessä häiriössä. Koirien välissä on näköesteitä varmistamassa työskentelyrauhaa. Päivä ei sovellu herkästi muille koirille rähjäävälle koiralle. Päivään otetaan enintään 6 koirakkoa. Teemapäivä pidetään Feeniksin koulutustilassa osoitteessa Santaradantie 7 C 80, Vantaa.

Hinnat:
– koirapaikka 40e
– kuunteluoppilas 20e

Ohjasinko? -luento lauantaina 18.1.2020 klo 10-13
Karita Häkkinen, Trust The Nose

Luento ihmisen läsnäolon vaikutuksesta koiran hajutyöskentelyyn. Luennolla käydään läpi, miten ohjaajan tai muiden ihmisten läsnäolo ja toiminta vaikuttavat koiran etsintätyöskentelyyn sekä paneudutaan mahdollisimman sujuvaan ja itsenäiseen työskentelyyn, jossa ohjaaja häiritsee koiran etsintää mahdollisimman vähän. Luennon yhteydessä nähdään myös aiempaa enemmän esimerkkejä ja harjoituksia käytännössä, kun Karita työskentelee koirineen luentoyleisön edessä. Luennolla on varattu reilusti aikaa kysymyksille ja keskusteluun.

Luennoitsija on hajutyöskentelyn ammattilainen, jolla on pitkä kokemus etsintäkoirakkojen kouluttamisesta. Lue lisää Karitasta:
https://trustthenose.com/about-the-author/?lang=fi

Luennon hinta erillisenä: 40 euroa
Luennon hinta workshoppien osallistujille: 30 euroa
Paikka: Feenikin koulutustila Santaradantie 7 C 80, Vantaa

Hajutyöskentelyn workshopit la 25.1. ja 8.2.2020 klo 10-14
Karita Häkkinen, Trust The Nose

Etsintätyöskentelyn workshopit:
– koiran itsenäinen työskentely ja varma ilmaisu
– ohjaajan toiminta etsintätilanteissa
– harjoitusten suunnittelu
– ongelmatilanteiden ratkaisuja ja etenemisvinkkejä

Workshopit ovat jatkoa Karita Häkkisen luennolle. Päivät on suunnattu koirakoille, joilla on jo hieman kokemusta etsinnöistä. Koiralle tulee olla jo opetettu jokin kohdehaju ja etsinnän alkeet. Harjoitukset toteutetaan yksilöllisesti koirakon tason mukaan. Workshop-päivät on jaettu puoliksi kahdelle pienryhmälle, ryhmät harjoittelevat peräkkäin n. 2 tuntia/5 koiraa. Osallistujat saavat seurata myös toisen ryhmän harjoittelua tai osallistua vain omaan ryhmäänsä. Aikaa myös suunnittelulle ja keskustelulle. Kahvi-, tee- ja keksitarjoilu.

Hinnat:
Koirapaikka, molemmat workshopit: 89 euroa
Kuuntelijapaikka, molemmat workshopit 45 euroa

Yhteydenottolomake: