Tapahtumat

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla elainpalvelufeeniks@gmail.com
tai sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella, kiitos!

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:
https://elainpalvelufeeniks.fi/2018/12/05/kurssiehdot/

Haluatko uutiskirjeellä uusimmat tiedot tulevista kursseista ja tapahtumista?

Tapahtumia ja teemoja 2019-2020

Nosework-etsintöjä
– ei etsintöjä tällä hetkellä

Etsinnöissä pidetään hauskaa Nosework-haasteiden parissa. Etsinnöissä on 4 etsintäaluetta lajin tyyliin: laatikkoetsintä, ulkoetsintä, sisäetsintä ja ajoneuvoetsintä. Harjoituksia muokataan koirakon tason ja tarpeen mukaan! Koiran tulee tunnistaa vähintään eucalyptus-haju, ei muita tasovaatimuksia.

Harjoitusaikaa n. 25 minuuttia/4 aluetta per koirakko. Etsintöihin saa suuntaa antavan aikataulun ja oman vuoron lisäksi voi seurata muiden suorituksia ilman koiraa.
Paikka: Feeniksin koulutustila ja sen ympäristö: Santaradantie 7 C 80, Vantaa
Hinta: 6e/etsintäalue, aluehinta sisältää yhden uusinnan tai toisen hajun samalla alueella.

Osteopatiaa koirille lauantaina 14.12. klo 11-16

Osteopaatti Heini Repometsän vastaanotto koirille Feeniksin koulutustilassa lauantaina 14.12. välillä 11-16. Aikojen varaukset yhteystietoineen (koiran nimi, ikä, lyhyt terveyshistoria, omistajan sähköposti ja puhelinnumero) Feeniksille, sähköposti: elainpalvelufeeniks@gmail.com tai yhteydenottolomake sivun lopussa.

Vapaita aikoja:
– klo 11-12 – varattu
– klo 12-13 varattavissa
– klo 13-14 – varattavissa

Heini Repometsä on koulutettu osteopaatti, joka hoitaa koiria ja ihmisiä. Hoitokerralla mm. avataan koiran lihasjumeja, hoidetaan kipua tai ennaltaehkäistään ongelmia. Osteopaatin tavoite on auttaa kehoa ylläpitämään tasapainotilaa, jossa sen omat paranemismekanismit voivat toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidossa käytettävät tekniikat ovat hellävaraisia ja hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Hoitokerrat pidetään Feeniksin tiloissa, osoitteessa Santaradantie 7 C 80, Vantaa. Yhden hoitokerran kesto koiralle on n. 50 minuuttia. Hoitokerran hinta on 70 euroa.

Tutustu aiheeseen lisää:
www.repometsa.fi/koirille

Ohjasinko? -luento lauantaina 18.1.2020 klo 10-13
Karita Häkkinen, Trust The Nose

Luento ihmisen läsnäolon vaikutuksesta koiran hajutyöskentelyyn. Luennolla käydään läpi, miten ohjaajan tai muiden ihmisten läsnäolo ja toiminta vaikuttavat koiran etsintätyöskentelyyn sekä paneudutaan mahdollisimman sujuvaan ja itsenäiseen työskentelyyn, jossa ohjaaja häiritsee koiran etsintää mahdollisimman vähän. Luennon yhteydessä nähdään myös aiempaa enemmän esimerkkejä ja harjoituksia käytännössä, kun Karita työskentelee koirineen luentoyleisön edessä. Luennolla on varattu reilusti aikaa kysymyksille ja keskusteluun.

Luennoitsija on hajutyöskentelyn ammattilainen, jolla on pitkä kokemus etsintäkoirakkojen kouluttamisesta. Lue lisää Karitasta:
https://trustthenose.com/about-the-author/?lang=fi

Luennon hinta erillisenä: 40 euroa
Luennon hinta workshoppien osallistujille: 30 euroa
Paikka: Feenikin koulutustila Santaradantie 7 C 80, Vantaa

Hajutyöskentelyn workshopit la 25.1. ja 8.2.2020 klo 10-14
Karita Häkkinen, Trust The Nose

Etsintätyöskentelyn workshopit:
– koiran itsenäinen työskentely ja varma ilmaisu
– ohjaajan toiminta etsintätilanteissa
– harjoitusten suunnittelu
– ongelmatilanteiden ratkaisuja ja etenemisvinkkejä

Workshopit ovat jatkoa Karita Häkkisen luennolle. Päivät on suunnattu koirakoille, joilla on jo hieman kokemusta etsinnöistä. Koiralle tulee olla jo opetettu jokin kohdehaju ja etsinnän alkeet. Harjoitukset toteutetaan yksilöllisesti koirakon tason mukaan. Workshop-päivät on jaettu puoliksi kahdelle pienryhmälle, ryhmät harjoittelevat peräkkäin n. 2 tuntia/4 koiraa. Osallistujat saavat seurata myös toisen ryhmän harjoittelua tai osallistua vain omaan ryhmäänsä. Aikaa myös suunnittelulle ja keskustelulle. Kahvi-, tee- ja keksitarjoilu.

Hinnat:
Koirapaikka, molemmat workshopit: 89 euroa
Kuuntelijapaikka, molemmat workshopit 45 euroa

Yhteydenottolomake: