Tapahtumat

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla elainpalvelufeeniks@gmail.com
tai sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella, kiitos!

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:
https://elainpalvelufeeniks.fi/2018/12/05/kurssiehdot/

Haluatko uutiskirjeellä uusimmat tiedot tulevista kursseista ja tapahtumista?

 

Tapahtumia ja teemapäiviä 2019

Maastolajien leiri la-su 13.-14.7. klo 10-18 | Vantaa/Sipoo/Tuusula/Espoo – täynnä
Jälki | Haku | Esine-etsintä | Eläinetsintä | Verijälki

Kaksipäiväinen koiraleiri la-su, molempina päivinä suunnittelut ja harjoituksia välillä 10-18. Leirille otetaan enintään 5 koiraa, jotta harjoitusaikaa on n. 3 x 30 min. per osallistuja/per päivä. Leirin ohjelma muokkautuu osallistujien toiveisiin, ei tasovaatimuksia! Omat eväät, ei yöpymistä.
Leirin kouluttajana eläintenkouluttaja (AT) Noora Tihtonen.
Leirin hinta: 200 euroa

Kokeenomainen BH-treeni lauantaina 17.8. klo 12-15 | Vantaa | Heureka

Mölli-BH on kokeenomainen treeni, jossa käydään läpi Käyttäytymiskokeen osuudet. Tottelevaisuusosuus Heurekan parkkialueen ympäristössä nurmikentillä ja kaupunkiosuus Tikkurilan seudulla. Koiria saa palkita koiran koulutustason mukaan! Kokonaisuudesta saa kouluttajan palautteen ja vinkit. Loistava tilaisuus testata kokeenomaisessa treenissä koulutustaso käyttäytymiskokeeseen tähtääville koirakoille!

Kokeenomaiseen treeniin otetaan enintään 6 koirakkoa.
Hinta: 30 euroa/koirakko.
Paikka: Tottelevaisuus Heurekan parkkialueen ympäristössä (Kuninkaalantie 7, Vantaa) ja kaupunkiosuus Tikkurilan lähiseudulla.

Nosework-etsinnät lauantaina 14.9. klo 12-15

Etsinnöissä pidetään hauskaa Nosework-haasteiden parissa. Etsinnöissä on 4 etsintäaluetta lajin tyyliin: laatikkoetsintä, ulkoetsintä, sisäetsintä ja ajoneuvoetsintä. Harjoituksia muokataan koirakon tason ja tarpeen mukaan! Koiran tulee tunnistaa vähintään eucalyptus-haju, ei muita tasovaatimuksia.

Harjoitusaikaa n. 20 minuuttia per koirakko. Etsintöihin saa suuntaa antavan aikataulun ja oman vuoron lisäksi suositellaan muiden suoritusten seuraamista ilman koiraa.
Hinta: 6e/etsintäalue, aluehinta sisältää yhden uusinnan tai toisen hajun samalla alueella. Paikka: Feeniksin koulutustila Santaradantie 7 C 80, Vantaa

Hihnakäyttäytyminen ja ohitustilanteet-teema,
lauantait 12.10. ja 26.10. klo 12-14

Kaksipäiväisen teeman parissa paneudutaan hihnakäyttäytymiseen ja kohtaamistilanteisiin keskustellen ja koirien kanssa harjoitellen. Kumpikin päivä aloitetaan koulutustilassa keskustellen (koirat autoissa, mikäli mahdollista) ja päivää jatketaan erilaisilla harjoituksilla ja yksilöllisellä nevonnalla. Päivien harjoitukset sovitetaan koirakon tasoon ja tarpeeseen. Enintään 4 koirapaikkaa!

Hinnat: koirapaikka 70e, kuuntelijapaikka 40e
(saman perheen jäsenet maksavan osallistujan kanssa ilmaiseksi)
Paikka: Feenikin koulutustila Santaradantie 7 C 80, Vantaa

 

Yhteydenottolomake: