Korvaustunnit

Korvaustunnit | Vantaa | Heureka

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla elainpalvelufeeniks@gmail.com tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella! Kouluttajana korvauskerroilla on eläintenkouluttaja (AT) Noora Tihtonen ellei toisin mainita. Pääosin kaikki tunnit sopivat kaiken tasoisille koirille ja ohjaajille, harjoitukset sovitetaan yksilöllisesti koirakon tason mukaan. Tunneilla on käytettävissä näköesteitä koirien välille.

Haluatko uutiskirjeellä uusimmat tiedot tulevista kursseista ja tapahtumista?

 

 

Aikoja korvaustunneille:

päivätunnit arkipäivisin ti-to välillä 12-15 – sovithan korvaustapaamisen, vapaaharjoittelutunnin tai koulutustilan käytön aina erikseen kouluttajan kanssa!
vapaaharjoittelu maanantaisin klo 20-21 (21.10. alkaen)
kurssit, joille jää tilaa korvauskertoihin (listattu alempana!)
hallin käyttö korvaustuntina arkisin päivällä tai lauantaisin

Vapaaharjoittelu ja tilavuokraus korvauskertoina: omatoimisten vapaaharjoitteluvuorojen arvo on 10e/kerta, joten vuoroja saa korvauskertoina kurssikertojen maksua vastaavan määrän. Tilavuokrauksen arvo on 20e/h, joten tilaa saa korvauskertana tunniksi käyttöön arkipäivisin tai ti, ke, to välillä 20:30-22. Varmistathan Nooralta tilan käytön: elainpalvelufeeniks@gmail.com tai tekstiviestit puh. 0400914136, kiitos!

Lista tämänhetkisistä kursseista, joilla voi suorittaa korvauskertoja:
– ei korvauskertoja tällä hetkellä, ota yhteys kouluttajaan:
elainpalvelufeeniks@gmail.com

Kurssitunnit korvauskertoina: kurssin aiheen ei tarvitse olla sama kuin korvauskertoja kerryttäneen kurssin, korvaamaan voi tulla muullekin kiinnostavalle/sopivalle kurssille. Kysy kouluttajasi neuvoa jos et ole varma sopiiko kurssi korvattavaksi. On mahdollista, että listattu kurssi onkin mennyt kuitenkin täyteen, joten tarkistathan aina ajantasaisen tilanteen kouluttajalta! Ota yhteyttä: elainpalvelufeeniks@gmail.com

Muistathan ilmoittautua korvauskerroille!
Sähköpostilla elainpalvelufeeniks@gmail.com!

Tiesithän, että Feeniksillä kaikista ennen kurssin alkua ilmoitetuista poissaoloista saa korvauskerrat. Vuorotyöläiset saavat myös kesken pidemmän kurssin ilmoittaa poissaoloja sitä mukaa, kun työlistat saapuvat.

Yhteydenottolomake: