Korvaustunnit

Korvaustunnit koulutustilassa
Santaradantie 7 C 80, Vantaa

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla elainpalvelufeeniks@gmail.com tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella! Kouluttajana korvauskerroilla on eläintenkouluttaja (AT) Noora Tihtonen ellei toisin mainita. Pääosin kaikki tunnit sopivat kaiken tasoisille koirille ja ohjaajille, harjoitukset sovitetaan yksilöllisesti koirakon tason mukaan. Tunneilla on käytettävissä näköesteitä koirien välille. Korvauskerrat pidetään pienryhmätunteina, joissa on enintään 4 koiraa.

Haluatko uutiskirjeellä uusimmat tiedot tulevista kursseista ja tapahtumista?

Aikoja korvaustunneille:

– arkipäivisin ti-to välillä 12-15 – sovithan tapaamisen tai vapaaharjoittelutunnin erikseen kouluttajan kanssa!
– vapaaharjoittelu maanantaisin klo 20-21 (21.10. alkaen)
– vapaaharjoittelu perjantaisin klo 20-21 (25.10. alkaen)

Vapaaharjoittelu korvauskertoina: vapaavuorojen arvo on 10e/kerta, joten vuoroja saa korvauskertoina kurssikertojen maksua vastaavan määrän.

Kursseja, joilla voi suorittaa korvauskertoja:
– Pentukurssi ma 26.8.-23.9. klo 19-19:50
– Rally-tokon alkeet su 25.8.-13.10. klo 13-13:50
– BH-kurssi su 1.9.-29.9. klo 17-18
– Hajutyöskentelyn kausiryhmät mahdollisuuksien mukaan (ti ja ke klo 18)
– Tottelevaisuuden kausiryhmät mahdollisuuksien mukaan (to 18 ja 19)

Kurssitunnit korvauskertoina: kurssin aiheen ei tarvitse olla sama kuin korvauskertoja kerryttäneen kurssin, korvaamaan voi tulla muullekin kiinnostavalle/sopivalle kurssille. Kysy kouluttajasi neuvoa jos et ole varma sopiiko kurssi korvattavaksi. Korvauskursseina on listattu kursseja, jotka ovat toteutuneet vajaina. On mahdollista, että listattu kurssi onkin mennyt kuitenkin täyteen, joten tarkistathan aina ajantasaisen tilanteen kouluttajalta! Ota yhteyttä: elainpalvelufeeniks@gmail.com

 

Muistathan ilmoittautua korvauskerroille!
Sähköpostilla elainpalvelufeeniks@gmail.com!

Tiesithän, että Feeniksillä kaikista ennen kurssin alkua ilmoitetuista poissaoloista saa korvauskerrat. Vuorotyöläiset saavat myös kesken pidemmän kurssin ilmoittaa poissaoloja sitä mukaa, kun työlistat saapuvat.

Yhteydenottolomake: