Kouluttajaesittely: Saana Palkki

Eläimet ovat olleet osa elämääni jo lapsuudesta asti ratsastusharrastuksen ja perheen koiran kautta. Enemmän eläinten käyttäytymiseen lähdin perehtymään otettuani kaksi ongelmallista kodinvaihtajakoiraa ja aloitettettuani ammattitutkinto-opinnot 2014.

Olen kouluttanut aiemmin Koira- ja kissakoulu Heiluvassa Hännässä erityisesti arjentaito- sekä rally-toko -kursseja vuodesta 2015 lähtien. Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2018, lisäksi osaamisalueenani koirahieroja.

Koulutuksessa kiinnitän erityisesti huomiota eläinten hyvinvointiin ja lajityypilliseen käyttäytymiseen ihmisten tarjoamassa ympäristössä. Olen kiinnostunut avustajakoiratoiminnasta ja eläinten käyttämisestä terapiatyössä. Esimerkiksi henkisen hyvinvoinnin tukemisessa eläin on mitä parhain kumppani turvallisen suhteen luomiseksi, ilman sosiaalisia paineita.

Koulutan Feeniksillä tiistaissa. Nähdään kursseilla!

– – – – – – –

Saanalle on varattavissa kurssipaikkojen lisäksi yksityistunteja tiistaisin alkuiltaan tai myöhäisiltaan. Saana on kokenut kouluttaja lajikoulutuksiin ja ongelmakäytöksiin vuosien kokemuksella! Kysy lisää sähköpostilla: elainpalvelufeeniks@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s