Kouluttajaesittely: Katja Laine

Olen Katja Laine, intohimoinen koiraharrastaja sekä koirien käyttäytymisen itseopiskelija. Koirat ovat olleet minulle sydämen asia jo ihan pikkutytöstä saakka ja heti kun ikää riitti, kävin 4H-dogsitter kurssin ja siitä hommat koirien parissa alkoivat.

Hoitokoirien lisäksi kokemusta on kertynyt koirahoitolan työstä sekä itse opiskellen erinäisissä koulutusseminaareissa, kursseilla sekä ammentamalla tietoa eri opiskelulähteistä. Koirien käyttäytyminen kiehtoo minua suunnattomasti ja erityisesti erilaiset käytöshaasteet, koiran ja omistajan antoisa ja toimiva yhteistyö sekä iloinen, molempia palveleva arki koiran kanssa ovat sydäntäni lähellä. Onneksi oppi tällä saralla ei ihan heti lopu kesken ja koko ajan saa oivaltaa ja oppia uutta.

Omien koirieni kanssa hurahdin aikoinaan kolutuskentälle eksyessäni koiraharrastuksiin ja sillä tiellä edelleen ollaan. Olen kouluttautunut sekä harrastanut 10 vuotta eri lajeissa erilaisten koirieni kanssa ja omat koirani ovat jokainen omalla ainutlaatuisella persoonallaan olleet niitä parhaita opettajia tällä oppimatkallani koiramaailmassa. Jokainen koira tarjoaa meille mahtavan tilaisuuden oppia niin koirista kuin itsestämmekin.
Omina koirina minulla on ollut dobermanni, kääpiöpinsereitä, hovawart sekä tällä hetkellä kotoa löytyy 2-vuotias Beauceron narttu Mila sekä pentu Lancashiren karjakoira Elli. Tällä hetkellä lajeina meillä ovat TOKO, rallytoko sekä pk-haku ja tottis. Aika näyttää mitä uusimman tulokkaan kanssa aletaan puuhastelemaan.

Toisessa ammatissani toimin mielen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajana ja tavoitteeni onkin hyödyntää tätä osaamistani tulevaisuudessa myös koirien parissa. Iloa ja onnistumisia sinulle ja koirallesi, toivottavasti nähdään kursseilla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s