Kouluttajaesittely: Kati Kuusava

Eläinten oppiminen ja käyttäytyminen ovat Katille valtavan kiinnostuksen kohde josta voi oppia jokaisen yksilön kohdalla lisää. Kouluttajana hän on kannustava ja haluaa tuottaa oivalluksen ja onnistumisen elämyksiä. Lopputuloksena sekä koira että omistaja haluavat samoja asioita ja yhteistyö on ihailtavaa.

Kati opiskelee eläintenkouluttajan ammattitutkintoa Luksiassa sekä kouluttajakoulutuksessa Visiolla. Kati valmistuu eläintenkouluttajan ammattiin keväällä 2021.

Katin oma harrastustausta on pk-lajeissa ja TOKO:ssa.  Tällä hetkellä hänellä on kaksi beauceronia; 9-vuotias haussa menestynyt BH HK3 Gala des Habits De Feu ”Laika” sekä 3-vuotias Akhilleus Norma ”Lola”, jonka päälajeina ovat pk-haku ja pk-jälki.

Kati kouluttaa ahkerasti projektikoirakoita yksityisasiakkaina, haasteita hän on ratkonut remmirähjäyksistä resurssiaggressioihin. Lisäksi hän kouluttaa pk-tottelevaisuutta sekä arkitaitoja ryhmäkoulutuksissa pääkaupunkiseudulla.

Treeni-iloa ja nähdään kursseilla!