Kouluttajaesittely: Jenny Yliollitervo

Jenny Yliollitervo opiskelee yliopistolla historiaa ja kulttuurintutkimusta. Hän on erityisen kiinnostunut kulttuurisesta ja yhteiskunnallisesta eläintutkimuksesta. Yliopisto-opintojen ohella Jenny on opiskellut eläinten kouluttamista ja koirien hajutyöskentelyä Eläinkoulutuskeskuksessa. Hän päivittää osaamistaan jatkuvasti erilaisten kurssien, seminaarien ja luentojen muodossa.

Jennylle on tärkeää käyttää käyttäytymistieteisiin pohjautuvia koulutusmenetelmiä ja hyvinvointi eläinten kouluttamisessa. Siksi hänen koulutuksensa perustuukin aina ensisijaisesti palkkioiden käyttämiseen.

Jennyllä on kokemusta reaktiivisista ja terävistä koirista sekä koirien eriasteisista epävarmuuksista ja arkuuksista. Hän on myös harrastanut ja kisannut noseworkissa, TOKO:ssa ja Rally-tokossa. Etenkin hajutyöskentely on lähellä Jennyn sydäntä.

Tällä hetkellä Jennyn harrastuskaverina toimii lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira Muusa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s