Kouluttajaesittely: Emmi Saarinen

Emmi Saarinen on eläinlääketieteen opiskelija ja tuore käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija (Tampereen yliopiston käyttäytymisanalyysiperusteinen eläinkouluttajakoulutus, EKK1). Tutkittuun tietoon perustuvat, eettisesti kestävät koulutusmenetelmät ovat Emmille kaikki kaikessa. Palkitsemiseen perustuvan kouluttamisen myötä jokainen koirakko pääsee nauttimaan onnistumisista ja iloisesta yhdessä tekemisestä ilman epäonnistumisen pelkoa. Emmi haluaakin hyödyntää positiivista ja kannustavaa otettaan paitsi koiria, myös ihmisiä ohjattaessa.

Valtava kiinnostus eläinten käyttäytymistä, hyvinvointia ja oppimista kohtaan pitävät Emmin ajan tasalla koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Jatkuva itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen kuuluu hänen mielestään jokaisen kouluttajan velvollisuuksiin, joten hän käykin hakemassa säännöllisesti oppia erilaisissa koulutuksissa, seminaareissa ja luennoilla.

Emmi haluaa painottaa koulutuksissaan jokaisen koiran pohjataitoja, joiden päälle on turvallista rakentaa monimutkaisempia, tavoitteellisempaan harrastamiseen tähtääviä käyttäytymismalleja. Tulevana eläinlääkärinä hoitotoimenpiteiden suorittaminen koiralähtöisesti on myös erittäin lähellä Emmin sydäntä. Lisäksi Emmillä on omakohtaista kokemusta epävarmoista koirista, jollainen hänellä asustaa itselläänkin kotona. Potentiaalin löytäminen myös haastavammista yksilöistä on siten yksi Emmin tärkeäksi kokemistaan tehtävistä.

Emmi toivottaakin jokaisen koirakon tervetulleeksi kursseilleen karvoihin katsomatta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s