Kouluttajaesittely: Noora Jalkanen

Noora Jalkanen on kädentaitojen ja opetusalan moniammattilainen, jonka suurena rakkautena ovat koirat. Noora pitää Feeniksillä ohjausta mm. koirahierontaan ja -venyttelyyn, villiyrtteihin ja sieniin, luonnonmukaiseen lääkintään sekä ravitsemukseen.

Kotona Nooralla asustaa kaksi espanjanvesikoiraa; Sulo ja Unto. Aiempaa kokemusta löytyy kooikerhondjeista. Omien koirien kanssa harrastuksiin kuuluu agility, nenähommat ja tulevaisuudessa toivottavasti kasvatus – ja kuntoutuskoiran hommat. Myös etsijäkoirakoksi kouluttautuminen on ollut mielesssä pidempään.

Nooran päivätyö lasten parissa vaatii välillä veronsa, ja mieli pysyy virkeänä luonnossa ja luovuutta sekä käsiä käyttäen ja uutta opiskellen. Peruskoulutukseltaan Noora on kasvatustieteen ja käsityötieteen maisteri, mutta opiskelee nyt fytoterapiaa, aromaterapiaa, luonto- ja ympäristöalan perustutkintoa sekä koirien hyvinvointiin
liittyviä monenlaisia kursseja päästäkseen täysipäiväisesti eläinalalle ja auttaakseen
mahdollisimman montaa koirakaveria ja omistajaa erilaisissa ongelmissa.

Noora on myös Luonnonmukaiseen hyvinvointiin keskittyvän yrityksen, Hellikin, pääjehu.

Tutustu tästä Hellikin nettisivuihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s