Tilan käyttäjälle

Feeniksillä on kaksi koulutustilaa osoitteessa Santaradantie 7, Vantaa;
C-hallin tilat nro 80 sekä nro 79.

Isompi koulutustila nro 80, 68m2, on C-hallin päädyssä. Pienempi tila, 45m2, on heti viereisen oven takana.  Isommassa tilassa on wc sekä kahvi, tee ja keittimet vapaasti vuokraajien käytettävissä. Molemmat tilat on matotettu ja molemmissa on peilit.

Kun tulet tilaan, voit ottaa mukaan:

  • oma vesikuppi ja vettä koiralle (isomman tilan wc:stä saa vettä)
  • tauoille koiran oma taukoviltti, matto tai häkki
  • sisäkengät tai villasukat sekä lämpimämmät sisävaatteet (tila on lähes huonelämmin)
  • runsaasti ruokapalkkioita ja leluja koiran motivointiin ja harjoitteluun
  • kakkapusseja

Tilan sermejä saa käyttää vapaasti koirien välille näköesteiksi tai muuten tilaa rajaamaan. Huom! Sermit ovat vain kevyitä näköesteitä eivätkä pidättele koiria, joten vältäthän koirien hyppimistä sermejä vasten!

Koulutusmenetelmät ja periaatteet

Feeniksillä käytetään palkitsemiseen perustuvia menetelmiä; leikki- ja ruokapalkkioita, kehuja ja kannustamista jne.. Hyvin motivoitu, iloinen koira on omistajansa ylpeys!

Saapuminen ja poistuminen

Saapuminen ja poistuminen tapahtuu pääoven kautta eli nosto-oven puolelta. Mikäli tiedätte, että tilaan on tulossa muita vuoronne jälkeen, voitte poistua myös sivuoven kautta välttäen ruuhkaa pääovella.

Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla ja ajallasi lähdössä pois.

Ennen lähtöä: sammutathan valot, katsot paikkojen jäävän siistinä jälkeesi ja huolehdit lopuksi ovet lukkoon!

Pidetään paikat siistinä

Huolehdithan, että siivoat omat ja koirasi jäljet ja sotkut pois koulutustilasta ja sen lähistöltä. Mikäli jotain sotkeentuu isommin tai rikkoutuu, huolehdithan siitä tiedon kouluttajallenne! Siivoustarvikkeita löytyy wc:n kaapista sekä tilan hyllystä. Ethän pissata koiria hallin seinustalle, vaan sivummalle, kiitos!

Pitämällä ympäristön yhdessä siistinä pidämme myös tilan ja koko alueen muut käyttäjät tyytyväisinä. Koulutustilassa on kakkapusseja ja siivousvälineitä. Ulko-oven vieressä on roskakori kakkapusseille. Jos koiralle sattuu vahinko sisätiloissa, siivoathan sen tilasta löytyvillä siivousvälineillä välittömästi, kiitos!

Koulutustilaan terveenä

Omistajan pieni flunssa ei haittaa, mutta esimerkiksi koiran oksentaminen, ripuli, yskä tai selvä väsyneisyys voi olla syy jäädä kotiin lepäämään. Ethän tule kennelyskäisen koiran kanssa! Pesethän vesikupit ja muut astiat käytön jälkeen!
Mikäli olet epävarma tulosta, kysy neuvoa kouluttajaltasi. Sairastapauksissa ota yhteys kouluttajaan. Kouluttajan puhelinnumero kannattaa ottaa talteen:
Noora Tihtonen, puh. 0400914136

Keltainen nauha ja mennään bussilla-periaate

Feeniksin koulutuksissa ja tilassa käy paljon koiria, joilla on haasteita ohitus- ja kohtaamistilanteissa syystä tai toisesta. Pidetään yhdessä huolta kaikkien viihtyvyydestä ja annetaan tilaa!

Tunnetko keltaisen nauhan merkityksen? Keltainen talutin, panta tai näkyvä nauha taluttimessa voi tarkoittaa, että koira tarvitsee syystä tai toisesta enemmän tilaa eikä halua muita ihmisiä tai koiria lähelle. Kunnioitathan tätä antamalla tilaa tai käyttämällä keltaista nauhaa esimerkiski reaktiivisen tai pelokkaan koiran kanssa.
Mennään bussilla-periaate tulee suomalaisten tavasta matkustaa bussilla. Kukaan ei ota kontaktia toisiin tai yritä keskustella ja mieluiten istutaan yksin. Samoin voidaan menetellä koiran kanssa liikkuessa ja tällöin kaikilla on turvallinen ja luottavainen olo ympäristöstään. Mikäli toiveissa on tutustuttaa koiria toisiinsa, kysythän aina luvan! Tutustuminen on hyvä tehdä vasta harjoitusten ja tunnin jälkeen sivummalla koulutustilasta.

Iloisia treenihetkiä!

Eläinpalvelu Feeniks
elainpalvelufeeniks@gmail.com
puh. 0400914136

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s