Tilan käyttäjälle

Varusteltu, valoisa ja lämmin koulutustila 68m2 osoitteessa Kanervikkotie 2 C 80, Vantaa!

Koulutustila sijaitsee Talliosakkeen harmaa-oranssissa hallissa, C-hallin päädyssä. Tilassa on wc ja välineistöä käytettävissä sekä veden- ja kahvinkeittimet sopimuksen mukaan. Tilassa on myös peilit kahdella seinällä, yksi isompi häkki sekä matotettu lattia.

Kun tulet tilaan, varaa mukaan:

  • oma vesikuppi ja vettä koiralle
  • tauoille koiran oma taukopaikka; matto, viltti, häkki tms.
  • sisäkengät tai villasukat sekä lämpimämmät sisävaatteet (tila on lämmin, mutta pidetään hieman huonelämpöä viileämpänä)
  • runsaasti ruokapalkkioita ja leluja koiran motivointiin ja harjoitteluun
  • kakkapusseja

Tilan sermejä saa käyttää vapaasti näköesteiksi tai muuten tilaa rajaamaan. Huom! Sermit ovat kuitenkin kevyitä näköesteitä eivätkä pidättele koiria, joten vältäthän koirien hyppimistä sermejä vasten!

Saapuminen ja poistuminen

Saapuminen ja poistuminen tapahtuu pääoven kautta eli nosto-oven puolelta. Huolehdithan, että olet ajoissa paikalla ja ajallasi lähdössä pois. Koulutustilassa ollaan ilman ulkokenkiä!

Lähtiessäsi, mikäli jälkeesi ei tule muita tilan käyttäjiä: sammutathan valot, katsot paikkojen jäävän siistinä jälkeesi ja huolehdit lopuksi oven lukkoon!

Pysäköinti

Huom! Koulutustilan oven eteen saa jatkossa pysäköidä vain yksi ajoneuvo pysäköintilipulla, joten suosittelemme pysäköintiä pihan parkkialueen vapaisiin (aikarajoitettuihin) parkkiruutuihin tai viereisen teollisuusradan toiselle puolelle kadunvarsipaikoille. Ohessa suuntaa antava kartta pysäköinnistä keltaisin merkein.

feeniks-kartta.jpg

Pidetään paikat siistinä

Huolehdithan, että jätät lähtiessäsi tilan sellaiseen siistiin kuntoon ja järjestykseen, jossa se olikin saapuessasi. Siivoustarvikkeita löytyy tilan hyllystä sekä wc:n kaapista. Mikäli jotain sotkeutuu isommin tai rikkoutuu, välitäthän tiedon kouluttajallenne!

Ethän pissata koiria hallin seinustalle, vaan sivummalle ulos piha-alueelta, kiitos!

Ulko-oven vieressä on roskakori kakkapusseille. Jos koiralle sattuu vahinko sisätiloissa, siivoathan sen tilasta löytyvillä siivousvälineillä välittömästi ja huolellisesti, kiitos!

Koulutustilaan terveenä

Omistajan pieni flunssa ei haittaa, mutta esimerkiksi koiran oksentaminen, ripuli, yskä tai selvä väsyneisyys voi olla syy jäädä kotiin lepäämään, jotta vältämme kiertäviä pöpöjä. Pesethän esim. vesikupit heti käytön jälkeen!
Mikäli olet epävarma tulosta, kysy neuvoa kouluttajalta. Sairastapauksissa ota yhteys kouluttajaan. Noora Tihtonen, puh. 0400914136

Keltainen nauha ja mennään bussilla-periaate

Feeniksin koulutuksissa ja tilassa käy paljon koiria, joilla on haasteita ohitus- ja kohtaamistilanteissa syystä tai toisesta. Pidetään yhdessä huolta kaikkien viihtyvyydestä ja annetaan tilaa!

Tunnetko keltaisen nauhan merkityksen? Keltainen talutin, panta tai näkyvä nauha taluttimessa voi tarkoittaa, että koira tarvitsee syystä tai toisesta enemmän tilaa eikä halua muita ihmisiä tai koiria lähelle. Kunnioitathan tätä antamalla tilaa tai käyttämällä keltaista nauhaa esimerkiski reaktiivisen tai pelokkaan koiran kanssa.
Mennään bussilla-periaate tulee suomalaisten tavasta matkustaa bussilla. Kukaan ei ota kontaktia toisiin tai yritä keskustella ja mieluiten istutaan yksin. Samoin voidaan menetellä koiran kanssa liikkuessa ja tällöin kaikilla on turvallinen ja luottavainen olo ympäristöstään. Mikäli toiveissa on tutustuttaa koiria toisiinsa, kysythän aina luvan! Tutustuminen on hyvä tehdä vasta harjoitusten ja tunnin jälkeen sivummalla koulutustilasta.

Iloisia treenihetkiä!

Eläinpalvelu Feeniks
elainpalvelufeeniks@gmail.com
puh. 0400914136

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s