Kouluttajaesittely: Nina Norring, ”Ninni”

Ninalla on lähes 20 vuoden työkokemus päivätyössään opetus- ja ohjausalalla. Hän on opettanut eri-ikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia, pääosin ammattikorkeakoulussa sekä museo-alalla. Ninaa kuvataan usein kannustavaksi ja selkeäkieliseksi ohjaajaksi, ja hän ohjaakin ennen kaikkea ihmisiä kouluttamaan koiriaan.

Eläimet ja niiden käyttäytyminen sekä oppimiskyky ovat kiehtoneet Ninaa aina sekä käytännössä että teoriassa. Hän on opiskellut eläinten kouluttamista Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa (Kouluttajaopinnoissa 2016 ja Hajutyöskentelyn syventymisopinnoissa 2016). Sen lisäksi hän käy jatkuvasti kursseilla ja luennoilla opiskelemassa lisää.

Nina on erityisesti kiinnostunut hajutyöskentelystä koiran kanssa. Hän kuitenkin painottaa, että lajiharrastusten pohjalle tarvitaan hyvin rakennettu perusta, joka syntyy hyvästä arjesta koiran kanssa ja positiivisesti opetetuista käytösmalleista.

Ninaan on voinut törmätä kouluttajana esim. Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen tai Tuusulan Kennelkerhon kursseilla. Nina on toiminut myös Nose Work Finland ry:n hallituksessa, ja hän kirjoittaa lehtiin artikkeleita koiratoimintaan liittyen.

Kotona Ninalla on tällä hetkellä kaksi koiraa: lk hollanninpaimenkoira Mai ja galgo (espanjanvinttikoira) Bogart.

50343458_2209993969214750_4962432413826285568_n.jpg

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s