Tervetuloa koulutukseen

Koulutusten ja kurssien ohjeistus

Hei! Koronavirustilanne on vaikuttanut myös Feeniksin koulutuksiin. Ryhmäkokoja on piennetty kolmeen (3) koirakkoon ja kaikki koulutukset on siirretty ulos, jotta voimme helpommin välttää lähikontaktia ja säilyttää suositusten mukaiset välimatkat. Huolehditaan käsihygieniasta, vältetään välineiden lainailua ja tavataan vain terveinä poikkeusaikana, kiitos!

Eläinpalvelu Feeniksin tunnit, kurssit ja luennot pidetään kevät- ja kesäkaudella 2020 ulkona Heurekan parkkialueen ympäristössä nurmikentillä,
osoitteessa Kuninkaalantie 7, Vantaa.

Feeniks muuttaa syksyllä uuteen, isompaan koulutustilaan, osoitteeseen Valuraudantie 11, Helsinki.

Tutustuthan kurssiehtoihin, kiitos:
https://elainpalvelufeeniks.fi/2018/12/05/kurssiehdot/

Kun tulet koulutukseen, ota mukaan:

  • paljon sopivan pieniä, herkullisia makupaloja; mielellään kosteita herkkuja ja useampaa laatua – paino sanoilla paljon ja herkullisia!
  • koiran lempilelut, mieluiten myös kaksi samanlaista lelua
  • varusteet, joista palkkiot saa nopeasti ja helposti esiin (treeniliivi tai palkkiotasku)
  • tavalliset ulkoiluvälineet; kuristamaton, kiinteä panta ja/tai valjaat sekä kiinteä talutin tai pidempi liina (flexi ei sovi koulutukseen)
  • oma vesikuppi ja vettä koiralle
  • tauoille koiran oma taukoalusta, viltti, matto tms.
  • kakkapusseja
  • säänmukaiset varusteet itselle ja koiralle

Tuntien kesto, maksaminen ja korvausmenettely

Kurssituntien kesto on n. 45-50 minuuttia. Yksityistunnin kesto on 30 tai 60 minuuttia.

Ensisijaisesti koulutukset maksetaan korttimaksulla tai käteisellä (tasaraha, kiitos!) ensimmäisen kerran yhteydessä. Myös laskutus on mahdollinen. Mikäli toivot laskutusta maksutapana, olethan ennen kurssin alkua yhteydessä kouluttajaasi, kiitos.

Korvaustapoihin voit tutustua täältä:
https://elainpalvelufeeniks.fi/2018/12/04/korvausmenettelyt/

Poissaoloilmoitukset

Ilmoitathan tiedossa olevat poissaolokertasi ennen kurssin alkua, jolloin poissaoloista saa korvauskerrat. Ilmoitathan myös yllättävät poissaolot sähköpostilla tai tekstiviestillä:
elainpalvelufeeniks@gmail.com tai p. 0400914136. Näin kouluttaja osaa varautua ja valmistella tunnin paikalla olevien kurssilaisten mukaan. Poissaoloista voi muistuttaa vielä tunnilla. Kiitos!

Koulutukseen terveenä ja virkeänä

Parasta on tulla koulutukseen terveenä. Esimerkiksi omistajan pieni flunssa ei haittaa, mutta koiran oksentaminen, ripuli, yskä tai väsyneisyys voi olla syy jäädä kotiin lepäämään. Mikäli olet epävarma osallistumisesta, kysy neuvoa kouluttajaltasi. Sairastapauksissa ota yhteys kouluttajaan, mieluiten tekstiviestillä. Kouluttajan puhelinnumero (puh. 0400914136) kannattaa ottaa talteen. Yhteystiedot löytyvät myös sivun lopusta.

Huom! Juoksuinen narttu saa osallistua tunneille normaalisti! Juoksuaikaisella nartulla on hyvä olla oma taukoalusta, matto tai viltti mukana, jonka päällä koira viettää tauot, jotta juoksutuoksut eivät siirry niin vahvasti treenikentän maahan. Juoksut eivät estä koulutukseen osallistumista.

Pidetään paikat siistinä

Huolehdithan, että siivoat omat ja koirasi jäljet ja sotkut pois koulutusalueelta!

Jätäthän palautetta, kiitos!

Olemme kiitollisia, mikäli annat koulutuksen päätteeksi palautetta. Palautetta voi jättää nimettömänä tai yhteystiedoilla. Palatelomake löytyy nettisivuilta koulutusten valikoiden alta. Linkki palautelomakkeeseen:

https://elainpalvelufeeniks.fi/palautelomake/

Kiitos palautteestasi!

Keltainen nauha ja mennään bussilla-periaate

Tunnetko keltaisen nauhan merkityksen? Keltainen talutin, panta tai näkyvä nauha taluttimessa voi tarkoittaa, että koira tarvitsee syystä tai toisesta enemmän tilaa eikä halua muita ihmisiä tai koiria lähelle. Kunnioitathan tätä antamalla tilaa tai käyttämällä keltaista nauhaa esimerkiski reaktiivisen tai pelokkaan koiran kanssa.
Mennään bussilla-periaate tulee suomalaisten tavasta matkustaa bussilla. Kukaan ei ota kontaktia toisiin tai yritä keskustella ja mieluiten istutaan yksin. Samoin voidaan menetellä koiran kanssa liikkuessa ja tällöin kaikilla on turvallinen ja luottavainen olo ympäristöstään. Mikäli toiveissa on tutustuttaa koiria toisiinsa, kysythän aina luvan! Tutustuminen on hyvä tehdä vasta harjoitusten ja tunnin jälkeen sivummalla koulutustilasta.

Feeniksin tunneilla ja koulutuksissa käy paljon koiria, joilla on haasteita ohitus- ja kohtaamistilanteissa. Pidetään yhdessä huolta kaikkien viihtyvyydestä!

Nähdään koulutuksissa!

Noora Tihtonen, pääkouluttaja, puh. 0400 914 136
Eläinpalvelu Feeniks
elainpalvelufeeniks@gmail.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s