Tervetuloa koulutukseen

Tervetuloa!
Koulutustila sijaitsee osoitteessa Valuraudantie 11, Helsinki.

Koulutusten ja kurssien ohjeistus

Huomioitavaa

Kurssien ja tuntien ryhmäkoot ovat yleensä 3-4 koiraa kurssista riippuen. Huolehdimme tunneilla riittävistä turvaväleistä ja sisäänkäynnillä on sekä käsidesiä että kertakäyttömaskeja jos oma maski unohtuu. Suosittelemme maskin käyttöä. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja tavataan vain terveinä.

Juoksuaikainen koira saa osallistua koulutukseen, katsothan lisäohjeet alempaa.

Mitä mukaan tunnille, lue sivun lopusta ->

Kurssiehdot ja korvausmenettelyt

Kurssiehtoihin voit tutustua täältä:
https://elainpalvelufeeniks.fi/2018/12/05/kurssiehdot/

Korvaustapoihin voit tutustua täältä:
https://elainpalvelufeeniks.fi/2018/12/04/korvausmenettelyt/

Koulutustila – Valuraudantie 11, Helsinki

Feeniksin koulutustila sijaitsee Tattariharjussa, sinisessä rakennuksessa maantasossa. Koulutuksia järjestetään sekä sisä- että ulkokoulutuksina koulutustilassa sekä tilan ympäristössä. Autoja voi pysäköidä kadun varteen, pihassa ei valitettavasti ole pysäköintitilaa. Lähimmät bussiyhteydet kulkevat Valuraudantien ja Tattariharjuntien risteyksestä n. 300 metrin etäisyydeltä koulutustilasta.

Koulutustilaan kuljetaan rappukäytävän kautta punaisesta kulkuovesta tai nosto-oven kautta. Ensisijaisesti kulku sisään tapahtuu rapun kautta punaisesta ovesta ja poistuminen tunnista riippuen tapahtuu samalta ovelta tai nosto-oven kulkuoven kautta. Lisäohjeita saat kouluttajalta. Pyritään välttämään ahtaita kohtaamisia, joten odotathan vuoroasi ulkona reilun välimatkan päässä rennon odottelun mahdollistamiseksi, kiitos!

Tunnit, maksaminen, korvausmenettelyt ja kurssiehdot

Kurssituntien kesto on n. 45-50 minuuttia. Yksityistunnin kesto on 30 tai 60 minuuttia.

Lyhyemmät kurssit maksetaan korttimaksulla tai käteisellä (tasaraha, kiitos!) paikanpäällä ensimmäisellä tunnilla. Pidemmät kurssit ja kausiryhmät laskutetaan.

Koulutukseen vain terveenä

Saavuthan koulutukseen vain terveenä. Korona-aikana myös flunssaoireet ovat syy jäädä pois tunnilta. Korona-aikana jokainen poissaolo on korvattavissa! Mikäli olet epävarma osallistumisesta, kysy neuvoa kouluttajalta. Sairastapauksissa ota yhteys kouluttajaan, mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.
Yhteystiedot: elainpalvelufeeniks@gmail.com tai Nooran puh.  0400914136

Juoksuaikaiset nartut ovat OK

Juoksuinen narttu saa osallistua tunneille normaalisti. Juoksuaikaisella nartulla tulee olla asialliset juoksuhousut päällä ja ne puetaan pihalla tai heti sisäänkäynnillä. Ota juoksuaikaiselle koiralle mukaan myös oma taukoalusta, matto, viltti tai pyyhe mukaan, jotta juoksutuoksut eivät jäisi tauoilla mattoon. Ilmoitathan juoksuista kouluttajalle tunnin alkaessa, jotta kouluttaja osaa tarvittaessa sijoitella osallistuvat koirat tilaan sopivalla tavalla.

Poissaoloilmoitukset

Ilmoitathan poissaolosi ajoissa, kiitos! Näin kouluttaja osaa varautua ja valmistella tunnin paikalla olevien kurssilaisten mukaan eikä tunnin alussa käytetä aikaa odotteluun. Ennen kurssin alkua ilmoitetut poissaolokerrat voi korvata korvauskertoina. Ilmoitathan myös yllättävät poissaolot, kiitos!
Yhteystiedot: elainpalvelufeeniks@gmail.com tai Nooran puh. 0400914136.

Pidetään paikat siistinä

Huolehditaan yhdessä koulutusalueiden siisteydestä, siivoathan mahdolliset sotkusi sekä koirasi jätökset pois tilasta ja sen ympäristöstä, kiitos! HUOM! Älä pissata koiraa piha-alueille, aitoihin tai tolppiin vaan kadun varteen viheralueille, sivummas tilasta. Koulutustilan ovella ei ole kakkaroskista, roskalavat löytyvät heti rakennuksen toiselta puolelta sisäpihalta. Pidä kakkapusseja mukana tai kysy niitä kouluttajalta. Tilasta löytyy aina siivousvälineitä mahdollisten sisälle sattuvien vahinkojen varalta. Eritetahrat tulee siivota välittömästi ja huolellisesti paperilla sekä desinfiointiaineella, kouluttaja auttaa siivouksessa.

Jätäthän palautetta, kiitos!

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta! Palautetta voi jättää nimettömänä tai yhteystiedoilla. Linkki palautelomakkeeseen:

https://elainpalvelufeeniks.fi/palautelomake/

Kiitos palautteestasi!

Keltainen nauha ja mennään bussilla-periaate

Tunnetko keltaisen nauhan merkityksen? Keltainen talutin, panta tai näkyvä nauha taluttimessa voi tarkoittaa, että koira tarvitsee syystä tai toisesta enemmän tilaa eikä halua muita ihmisiä tai koiria lähelle. Kunnioitathan tätä antamalla tilaa tai käyttämällä keltaista nauhaa esimerkiski reaktiivisen tai pelokkaan koiran kanssa.
Mennään bussilla-periaate tulee suomalaisten tavasta matkustaa bussilla. Kukaan ei ota kontaktia toisiin tai yritä keskustella ja mieluiten istutaan yksin. Samoin voidaan menetellä koiran kanssa liikkuessa ja tällöin kaikilla on turvallinen ja luottavainen olo ympäristöstään. Mikäli toiveissa on tutustuttaa koiria toisiinsa, kysythän aina luvan! Tutustuminen on hyvä tehdä vasta harjoitusten ja tunnin jälkeen sivummalla koulutustilasta.

Feeniksin tunneilla ja koulutuksissa käy paljon koiria, joilla on haasteita ohitus- ja kohtaamistilanteissa. Pidetään yhdessä huolta kaikkien viihtyvyydestä!

Kun tulet koulutukseen, ota mukaan:

 • paljon sopivan pieniä, herkullisia makupaloja; mielellään kosteita herkkuja ja useampaa laatua – paino sanoilla paljon ja herkullisia!
  (hallilta voi myös ostaa herkkuja)
 • koiran lempilelut, kaksi samanlaista lelua sopivat hyvin leikin vuorotteluun
 • itselle vaatetus tai varusteet, joista palkkiot saa nopeasti ja helposti esiin
  (esim. treeniliivi tai palkkiotasku, herkut voi laittaa taskuun vaikkapa reunoista taitettuun puhtaaseen kahvipussiin)
 • tavalliset ulkoiluvälineet; kuristamaton, kiinteä panta ja/tai valjaat sekä kiinteä talutin tai pidempi liina (kelatalutin ei sovi koulutukseen)
 • oma vesikuppi ja vettä koiralle (vettä löytyy myös tilasta)
 • tauoille koiran oma taukoalusta, viltti, matto, pyyhe tms. sekä odotteluun koiralle jokin ajanvieteherkku, kuten maukas puruluu tai ruoka-aktivointilelu
 • säänmukainen varustus ulkotunneille
 • kakkapusseja, pidetään ympäristö siistinä!

Nähdään koulutuksissa!

Noora Tihtonen, pääkouluttaja, puh. 0400 914 136
Eläinpalvelu Feeniks
elainpalvelufeeniks@gmail.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s