Kurssiehdot

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

 • Ilmoittautuminen koulutukseen:
  Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla, kotisivujen kautta yhteydenottolomakkeella, Feeniksin Facebook-sivulta tai puhelimitse. Ilmoitathan aina sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä! Ilmoittautuminen on sitova – ilmoittautumalla varaat paikan koulutuksesta, tapahtumasta tai luennolta!
 • Osallistumisen peruminen:
  Osallistumisen voi perua veloituksetta yli 7 vrk kurssin alkamisajankohdasta.
  Sairaustapauksessa kurssimaksu siirretään myöhempää osallistumista varten tai palautetaan. Sairastapauksissa eläinlääkärintodistus tai lääkärintodistus tulee esittää maksun palauttamiseksi.
 • Mikäli osallistuminen perutaan alle 7 vrk kurssin alkamisajankohdasta, kurssimaksusta veloitetaan 50%. Mikäli osallistumisen peruu alle 3 vrk kurssin alkamisajankohdasta, kurssimaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Osallistuja voi kyllä hankkia tilalleen korvaavan osallistujan, jolloin maksu siirtyy myöhempää osallistumista varten tai palautetaan.
 • Peruuttamatta jätetyistä koulutuksista veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan!
 • Mikäli koulutus siirtyy tai peruuntuu kouluttajan toimesta, kouluttaja ottaa yhteyttä ja sopii korvaustavoista kanssanne!
 • Korvausmahdollisuudet:
  Ennen kurssia ilmoitetut poissaolot sekä eläinlääkärin tai lääkärintodistuksella todennetut sairaspoissaolot on mahdollista korvata vastaavalla kurssilla, jolla on tilaa tai erillisillä korvauskerroilla, joita tulee kurssitarjontaan esille. Korvauskerran sopiminen on osallistujan vastuulla, kysythän siis korvausmahdollisuuksista itse aktiivisesti!

Korvaustunteja voit katsoa täältä:
https://elainpalvelufeeniks.fi/korvaustunnit/
Lista päivittyy ajoittain ja voit kysellä sähköpostitse lisää tuntivaihtoehtoja.

Osallistuthan terveenä ja terveen koiran kanssa! Koiralla tulee olla voimassa määräysten mukaiset rokotukset Mikäli et ole varma, voitteko osallistua, käänny kouluttajan puoleen.

Noora Tihtonen
Eläinpalvelu Feeniks
puh. 0400914136
elainpalvelufeeniks@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s